
رئیس بهزیستی ثلاث باباجانی خبر داد:
دشت حر: رئیس اداره بهزیستی شهرستان ثلاث باباجانی از اجرای دو طرح بزرگ پیشگیری از معلولیت ها (طرح آمبلیوپی و طرح پیشگیری از معلولیت های ناشی از انفجار مین) در شهرستان خبر داد.
جوهر محمدی در گفت و گو با خبرنگار دشت حر ، در این خصوص بیان نمود: دو طرح بزرگ پیشگیری از معلولیت ها (طرح آمبلیوپی و طرح پیشگیری از معلولیت های ناشی از انفجار مین) در شهرستان آغاز شده و در حال اجرا می باشد.
محمدی تصریح کرد: در طرح آمبلیوپی؛ کارشناسان بهزیستی با مراجعه به کلیه روستاهای شهرستان و در داخل شهر با اطلاع رسانی به مردم اقدام به معاینه کودکان زیر ۶ سال می نمایند.
وی افزود: کودکان دارای مشکل؛ شناسایی و جهت درمان کامل به اپتومتریست و متخصص ارجاع داده می شوند.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان ثلاث باباجانی اظهار داشت: در این طرح حدود ۳۰۰۰ کودک مورد معاینه قرار می گیرند.
جوهر محمدی بیان داشت: با پیگیری های صورت گرفته؛ اپتومتریست (بینایی سنج) هم در مجتمع بهزیستی ثلاث باباجانی در روزهای دوشنبه و پنجشنبه مستقر شده و به بررسی و شناسایی مشکلات بینایی افراد می پردازد.
محمدی در ادامه به طرح پیشگیری از معلولیت های ناشی از انفجار مین در شهرستان اشاره کرد و گفت: در این طرح هم کارشناسان اداره بهزیستی ثلاث باباجانی با مراجعه به کلیه روستاها و مدارس شهرستان به آموزش آنها جهت آشنایی با انواع مین و خطرات آن و شناخت مکان های پرخطر مخصوصا در مناطق مرزی شهرستان می پردازند.
وی ادامه داد: در این طرح حدود ۱۷ هزار نفر از روستاییان دامدار و عشایر و بیش از ۶ هزار دانش آموز آموزش می بینند.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان ثلاث باباجانی در پایان گفت: این آموزش ها بصورت آموزش شفاهی، توزیع کتابچه و بروشور های آموزشی و… می باشد.
تاریخ انتشار مطلب:۱۳۹۶/۰۸/۰۷ - ۱۱:۰۸