جشنواره غذاهای سنتی
آوای دشت حُر:این جشنواره به مناسبت هفته سلامت و با شعار غلبه بر دیابت و احیای غذاهای سنتی در روستای چمنزار علیا از توابع بخش مرکزی شهرستان جوانرود برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آوای دشت حُر،در این جشنواره بیش از ۳۰ نوع غذای سنتی و محلی از جمله آش دوغ،آش محلی،دلمه،انواع خورشت های گیاهی،لبنیات و فرآورده های آن به نمایش گذاشته شد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جوانرود با حضور در این جشنواره گفت:این جشنواره با هدف ترویج و احیای غذاهای سالم و محلی برگزار شد.
دکتر ژیلا منوچهری جایگزینی غذاهای سنتی و محلی با غذاهای پرچرب و مضر امروزی که در سال های اخیر با تغییر سبک زندگی،نوع غذای مردم نیز دستخوش تغییرات اساسی شده را از دیگر اهداف این جشنواره عنوان کرد.
وی بهداشت و تغذیه غذا را به عنوان یکی از اساسی ترین نیازهای انسان برای بقا دانست و اظهار داشت:رابطه مستقیم غذا با تندرستی و سلامت جسمی و حتی روانی مورد تأکید و تایید دانشمندان علوم تغذیه است.
منوچهری یادآور شد:چون غذاهای جدید که بعضاً با تبلیغات گسترده به سفره های خانواده های ایرانی راه یافته اند،اغلب به علت نداشتن کیفیت لازم نمی تواند به عنوان یک غذای سالم تلقی شود بنابراین غذاهای محلی با توجه به ارزش غذایی بالا جایگزین مناسبی برای غذاهای امروزی است.
منبع:IRNA
تاریخ انتشار مطلب:۱۳۹۵/۰۲/۰۵ - ۱۷:۲۹