هم اندیشی اصحاب رسانه با امام جمعه پاوه؛
دشت حر: نشست هم اندیشی اصحاب رسانه شهرستان های ثلاث باباجانی،پاوه،جوانرود و روانسر با ماموستا ملا قادر قادری امام جمعه پاوه برگزار شد.
به گزارش دشت حر ، نشست هم اندیشی اصحاب رسانه،روزنامهنگاران و مدیران سایتهای خبری شهرستان های اورامانات با حاج ماموستا قادری امام جمعه پاوه برگزار گردید.
در ابتدای این جلسه بعد از قرائت قرآن کریم،مصلح قادری مسئول برگزاری نشست،طی سخنانی ضمن عرض خیرمقدم به حضار،به اهداف برگزاری این نشست و گردهمایی اشاره کرد.
سپس ماموستا قادری امام جمعه پاوه در نشست هم اندیشی اصحاب رسانه اورامانات با ایشان،با مردم بودن را از خصوصیات یک رسانه خوب عنوان کردند و اظهار داشتند: رسانهها باید در انعکاس مشکلات مردم دیار خود کوشا باشند و از پرداختن به مسائل سیاسی،حاشیهای و خستهکننده که نفع چندانی برای مردم ندارد تا حد توان پرهیز نموده و تلاش نمایند مسائل اخلاقی و دینی و کمبودهای منطقه خود را به شیوه پسند اطلاع رسانی کنند.
فکر داعش سالهای سال باقی خواهد ماند
حاج ماموستا ملا قادر قادری طی سخنانی به مسائل مختلفی اشاره کردند و گفتند: پیشینیان ما فرمودهاند که تندروی عمری طولانی ندارد،لاجرم داعش از لحاظ فیزیکی و قوت نظامی از بین خواهد رفت اما فکر داعش سالهای سال خواهد ماند و جامعه و جوانان ما را تحت تأثیر افکار تندروی قرار خواهد داد لذا باید هوشیار باشیم و در حد توان اجازه ندهیم جوانان اورامانات در آینده در دام تندروی گرفتار آیند.
ماموستا قادری منبر نشینیان و اصحاب رسانه را دو گروه مهم صاحب رسالت در مبارزه با تفکر تندروی عنوان کردند و گفتند: علماء و منبرنشینان و صاحبان و مسئولان رسانه ها و فضاهای مجازی و سایتها با هماهنگی میتوانند در پاسداری از فرهنگ،دین،انقلاب و اخلاق مردم بسیار تأثیر گذار باشند.
منبر اولین رسانه مسلمانان است/ امروز رسانه منبر از هر زمان دیگری قویتر است
ایشان منبر را اولین رسانه رسمی مسلمانان عنوان کردند و خاطر نشان کردند: ۱۴۳۸ سال است پیام دین و اخلاق و خوشبختی و سعادت از یک سو و دعوت به دوری از فساد در مساجد و خصوصاً در عظیمترین کنگره هفتگی مسلمانان در منبر نماز جمعه به مردم مسلمان در سرتاسر دنیا عرضه میشود.
وی افزودند: این رسانه در طول سالیان و عصور مختلف دچار فراز و نشیب زیادی شده اما همچنان استوار و ماندگار مانده است و توسط عالمان از طریق محراب و منبر،دین به گوش مردم رسانده شده و مردم پیام دین را از محراب و منبر شنیده و مطالب منبر را چراغ روشن زندگی خود قرار دادهاند.
امام جمعه پاوه تصریح کردند: در شهرستان پاوه و سایر شهرستانهای اورامانات منبر نماز جمعه هر هفته هزاران نفر مستمع و مخاطب دارد و خطیبان جمعه مردم را به دین و اخلاق دعوت و مودت و محبت و وحدت را به مردم تعلیم میدهند.
ماموستا قادری اضافه کردند: منبر،رسانه رسمی پیامبر اسلام و خلفای راشدین و علمای بزرگ و خطباء قوی و شجیع در طول ۱۵ قرن گذشته بوده و امروز از هر زمان دیگری قویتر و بیان آن رساتر است.
رسانه به سان اسلحه است
امام جمعه پاوه در ادامه خطاب به اصحاب رسانه خاطرنشان کردند: رسانه بهسان شمشیر و اسلحه و همچون کارد آشپزخانه است که با آنان هم میتوان به مردم خدمت کرد و هم میتوان ناامنی ایجاد نمود و مردم را کشت و از بین برد و امنیت جامعه را به خطر انداخت.
ماموستا قادری به جایگاه رسالت ملی،مذهبی،سیاسی و رسانهای خبرنگاران در ایران و منطقه اشاره کردند و گفتند: امروزه ماهواره و اینترنت از طریق برنامه هایی نظیر فیس بوک و تلگرام بدون آمادگی و اجازه،وارد جامعه سنتی ما شدهاند و دارند آن را به جامعهای مدرن بدل میکنند و اکثر مردم ما از برنامههای پشت پرده این رسانهها بیخبر هستند و چون در استفاده از این امکانات هنوز آموزش ندیدهایم،شاهد هستیم استفاده از این رسانهها روی برنامه خاص و آگاهی عالمانه نیست و جامعه ما را با چالشهای عظیمی روبرو کرده است.
وی افزودند: وظیفه دینی،ملی،مذهبی و رسانهای حکم میکند در آگاه سازی مردم از خطرات و مضرات فضاهای مجازی خیلی جدی باشیم،تا خدای ناکرده فرهنگ،آیین و دین ما توسط این رسانهها مخدوش نشوند.
با مردم بودن از خصوصیات یک رسانه خوب است
ایشان با مردم بودن را از خصوصیات یک رسانه خوب عنوان کردند و گفتند: رسانهها باید در انعکاس مشکلات مردم دیار خود کوشا باشند و از پرداختن به مسائل سیاسی،حاشیهای و خستهکننده که نفع چندانی برای مردم ندارد تا حد توان پرهیز نموده و تلاش نمایند مسائل اخلاقی و دینی و کمبودهای منطقه خود را به شیوه پسند اطلاعرسانی کنند.
سپردن کلید یک دولت قدرت طلب همچون آمریکا به دست یک تاجر خطرناک است
ماموستا قادری در ادامه به انتخابات اخیر آمریکا اشاره کردند و گفتند: انتخابات اخیر آمریکا درسهای زیادی برای مردم دنیا داشت و علیرغم باور و تحلیل و پیش بینی اکثر مردم و آگاهان دنیا،ترامپ برنده انتخابات امریکا شد.
انتخاب شدن و سپردن کلید یک دولت قوی و قدرتطلب چون امریکا با توجه به جنگ و فتنه فعلی دنیا به دست یک تاجر،خیلی خطرناک و برای دنیای اسلام یک فتنه دیگری است.
ایشان افزودند:به نظر بنده برانگیختن احساسات ملی،وعده احیای اقتصاد بیمار آمریکا،مبارزه با فقر و بیکاری،پشتیبانی وی از رژیم صهیونیستی،فکر ضد اسلامی و همچنین بیزاری مردم آمریکا از سیاست های غلط اوباما از عواملی بودند که ترامپ را برنده انتخابات آمریکا کردند و البته رسانههای آمریکایی نیز در این میان نقش مهمی ایفا نمودند.
در ایام انتخابات پیش روی ایران، رسانه ها از تندروی پرهیز کنند
امامجمعه پاوه در ادامه به انتخابات پیش روی ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی اشاره کردند و گفتند: در چند ماه آینده تب انتخابات در کشور بالا خواهد گرفت و در این میان رسانهها بیشترین نقش را خواهند داشت لذا از دوستان رسانهای خواهشمندم در این مسئله به آرامی قلم فرسایی کنند و ضمن پرهیز از تندروی در تشویق مردم به حضور در انتخابات و تعیین سرنوشت خود کوتاهی نکنند.
جایگاه اصحاب رسانه برای مردم مشخص نیست
ماموستا قادری به مظلومیت اصحاب رسانه اشاره کردند و گفتند: یکی از مظلومیتهای اصحاب رسانه این است که جایگاه و رسالت آنها برای مردم تعریفنشده است و ارگانهای ذیربط مانند ارشاد اسلامی و صداوسیما نسبت به اصحاب رسانه در منطقه کمتوجه و احیاناً بیتوجهاند و به همین دلیل تهیه گزارشها و اخبار را جزو وظیفه خبرنگاران میدانند.
در پایان این جلسه اصحاب رسانه نقطه نظرات خود را ارائه نمودند و مقرر شد نظرات و خواست حضار به گوش و سمع مسئولان ذیربط رسانده شود.
قابل ذکر است طی سه سال گذشته،هرساله یکبار جلسه تقدیر از صاحبان رسانه در دفتر امامجمعه پاوه و با حضور دوستان خبرنگار و صاحب رسانه و فضاهای مجازی تشکیل میگردد و جلسه امسال با حضور ۲۰ نفر از اصحاب رسانه ۴ شهرستان اورامانات(ثلاث باباجانی،پاوه،جوانرود و روانسر) زیر عنوان ” هم اندیشی “رسانه منبـر” و سایــر رسانه های بصـری،مکتــوب و مجــازی دیــار اورامـانـات ” تشکیل گردید.
از شهرستان ثلاث باباجانی مدیران سایت های دشت حر ، شاخ شمیران و آوای بمو به این نشست دعوت شده بودند.
تاریخ انتشار مطلب:۱۳۹۵/۰۸/۲۰ - ۱۶:۲۶