
دشت حر: سرهنگ خزایی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان ثلاث باباجانی طی پیامی شهادت ۳ رزمنده قرارگاه نجف نیروی زمینی سپاه را به عموم مردم شریف ایران اسلامی تسلیت گفت.
به گزارش دشت حر ، متن این پیام به شرح ذیل است:
بسم رب الشهدا و الصدیقین
شهادت کار هر کسی نیست بلکه هنر مردان خداست که از جان و مال خود در راه دین و ایمان و امنیت سرزمین شان فدا می کنند.
بی شک شهدا صاحبان اصلی انقلاب و این سرزمین هستند و آنان هستند که در برابر دشمنان با دادن جان خود موجب عزت اسلام و مسلمین می شود.
در شرایطی که جهان کفر کمر به نابودی و انحراف اسلام ناب محمدی از مسیر اصلی خود گذاشته است این رزمندگان اسلام هستند که با فدا کردن جان خود در راه این گمراهی ها می ایستند.
شهادت ۳ تن از عزیزان مان در برابر گروه تکفیری داعش که قصد ورود به کشور و ایجاد ناامنی داشتند را به خانواده شهدا و عموم مردم تسلیت عرض می نمایم.
ورود گروهای معاند به کشور نشان از نقشه و تلاش دشمن برای ضربه زدن به اسلام و مسلمین و همچنین ایجاد کشور نا امن است اما چنان که دیدیم سربازان اسلام در ورودی مرز چنان ضربه ای سهمگین به دشمنان زدند که گروه تکفیری داعش و امثالهم هرگز فکر ورود به ایران اسلامی را در سر نپرورانند.
بار دیگر با تسلیت شهادت ۳ تن از سربازان اسلام برای خانواده های این عزیزان صبر جزیل از خداوند متعال خواستارم.
سرهنگ پاسدار امیرحمزه خزایی
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه ثلاث باباجانی
تاریخ انتشار مطلب:۱۳۹۶/۱۱/۰۹ - ۲۲:۳۹