دشت حر: حاج ماموستا ملا قادر قادری: چرا کسی برای هزاران کودک افغان،سوری،عراقی،یمنی و … که پدران و مادرانشان را در جنگ های ناعادلانه از دست داده اند ، پیاده روی نمی کند!؟

به گزارش دشت حر و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر امام جمعه پاوه،نماز جمعه مورخه (۲۸ آبان ماه ۹۵) به امامت حاج ماموستا ملا قادر قادری و با حضور باشکوه مسلمانان نمازگزار در مسجد جامع شهر پاوه،برگزار شد؛در نماز جمعه این هفته خطیب جمعه پاوه خطبه‌های این هفته را به موضوعات ۱-سنت الله ۲-خانواده موفق ۳-مسائل روز اختصاص دادند.

مهم ترین مأموریت پیامبران / همواره تعداد مخالفان برنامه رسولان بیشتر از موافقان بوده است

حاج ماموستا ملا قادر قادری در خطبه‌های نماز جمعه این هفته (۲۸ آبان ماه ۹۵) که با حضور مردم نمازگزار در مسجد جامع پاوه برگزار شد،در ابتدای سخنان خود به اهمیت سنت الله در آیات الهی اشاره کردند و گفتند: سنت الله در آیات زیادی از قرآن کریم آمده است و خداوند متعال ضمن قیاس انسان‌های خوب و بد در اقوام گذشته و حال می‌فرماید: اگر گذشتگان به‌ واسطه اعمالشان،زمینه برخورد را فراهم کردند،با شما هم همین‌ گونه برخورد خواهیم کرد و نباید آن را عجیب‌ و غریب بدانید و اگر با مردان صالح،خوب برخورد و نعمت و برکات آسمانی را بر آنان نازل کرده ­ایم،بدون تردید با افراد صالح و مطیع در هر عصری اینچنین برخورد خواهیم کرد.

 ایشان در ادامه به مأموریت پیامبران الهی برای مردم اشاره کردند و خاطرنشان کردند: ایجاد ارتباط بین مخلوق و خالق،رساندن پیام پروردگار به مردم و بیدار نمودن آن‌ها از خواب غفلت،تعلیم زندگی و تفهیم تاریخ گذشتگان،مهم ترین مأموریت رسولان بوده است.

 ماموستا قادری تصریح کردند: وقتی پیامبران مأموریت خود را ابلاغ می‌کنند مردم دو دسته می‌شوند.دسته‌ای که از پیامبران اطاعت می‌کنند و دسته‌ای که مخالف دستورات آنانند؛در زمان تمامی پیامبران الهی،همیشه مخالفان بیش از موافقان و کسانی که ایمان آورده‌اند کم و اندک بوده‌اند اما با همت و ایمان و پاکی و شجاعت خود توانسته‌اند پیام پروردگار را از زبان پیامبران به اکثر مردم برسانند،خواه از آنان پیروی کرده باشند و یا نکرده باشند.

وی افزودند: در عصر ما نیز قریب به ۷ میلیارد انسان در کره زمین زندگی می‌کنند که حدود ۱٫۵ میلیارد از آن‌ها ازنظر شناسنامه‌ای مسلمان هستند و از این نظر هم مسلمانان در این عصر در اقلیت هستند.

 خطیب جمعه پاوه در ادامه خداوند متعال را خالق،رازق و صاحب حیات و ممات انسان‌ها و موجودات دانستند و گفتند: کارفرما،رئیس کارخانه و اداره و فرماندار هر شهر که افرادی به‌عنوان زیردست آن‌ها هستند اگر خوب و مخلصانه کار کنند آن‌ها را تشویق و اگر بد کار کنند و سرپیچی نمایند مورد توبیخ قرار می‌دهند؛قانون پروردگار هم همین‌گونه است.

نارسایی و نعمت هر دو نشانه امتحان الهی هستند

 ایشان به‌عنوان نتیجه بحث ناراحتی و نارسایی و یا وجود نعمت را نشانه امتحان الهی دانستند و گفتند: آنچه انسان‌ها در طول شبانه‌ روز مشاهده می‌کنند امتحان الهی است؛اگر انسانهای مومن در برابر مصائب صبر کنند،خداوند آن‌ها را پاداش خواهد داد و اگر در مقابل رفاه و نعمت الهی شکر گزار باشند خداوند نعمت آنان را فزون خواهد کرد؛این سنت خداوند است و آن را در میان همه اقوام عملی خواهد کرد.

 وی اکثر مشکلات امروز مسلمانان را ناشی از عدم اطاعت امر الهی و دستورات پیامبران عنوان کردند و گفتند: بسیاری از مشکلات ما مسلمانان که امروزه به آن دچار گشته‌ایم این است که به امر خدا و دستورات پیامبران الهی عمل ننموده و در وقت ناراحتی کما هوالحق صابر نبوده‌ایم و در وقت راحتی و رفاه هم کما هوالحق شاکر نبوده‌ایم و این مشکلات ناشی از عملکرد خودمان است؛لذا باید در اخلاق و رفتار خود تجدیدنظر نماییم.

 از نظر پیامبر اسلام (ص)، خانواده موفق کدام است

 ماموستا قادری در بخش دوم سخنان خود به خانواده موفق اشاره و از زبان نبی مکرم اسلام خصائل نیکوی خانواده‌ها را برشمردند و گفتند: رسول گرامی اسلام فرموده است: خانواده موفق خانواده‌ای است که ۱-درک و شعور و فهم دینی داشته باشد ۲-کوچک‌ترها به بزرگ‌ترها احترام بگذارند ۳-در زندگی حسن تدبیر داشته باشد ۴- اهل اسراف و تبذیر نباشد ۵-در اشتباهات گذشته خود تجدیدنظر کرده و آن‌ها را تبدیل به احسن نمایند

 ایشان بسیاری از خانواده‌های امروزی را اهل اسراف و تبذیر دانستند و ضمن توصیه به مصرف درست و صحیح، گفتند: امروزه در بسیاری از خانواده‌های ما مواد غذایی بسیاری دور ریخته می‌شود و اسراف می‌گردد و مردم روی به‌ سوی اسراف و تبذیر آورده‌اند و این امر سبب فشار اقتصادی بر نان‌آور خانه شده و مجبور است برای حفظ آبروی خود مسائلی را که از قدرت و وسع مالی او خارج است تحمل نماید؛لذا زنان محترم و سایر اعضای خانواده باید به‌ اندازه درآمد همسرانشان از زندگی خود توقع داشته باشند.

  زنان بعنوان ” ام ” خانه ، مخارج زندگی را مدیریت کنند

 وی افزودند: زنان در خانواده و در تربیت فرزندان و خرج و مخارج زندگی،ام و اصل خانواده هستند؛در این اوضاع نابسامان اقتصادی که هر روزه شاهد گرانی اجناس و فشار اقتصادی بیشتری بر مردم هستیم،باید صرفه‌ جویی در مصرف آب و برق و گاز و نیز کم کردن توقعات و جلوگیری از اسراف و تبذیر را مد نظر قرار دهند که این به نفع همه ماست.

 اوضاع بد اقتصادی اقلیم کردستان برای همه مایه ناراحتی است

 امام جمعه پاوه سپس در بحث سوم خطبه‌ها به مسائل روز پرداختند و گفتند: امروز در یکی از سایت‌ها کلیپی را به من نشان دادند که در آن یک جوان کرد عراقی از اوضاع نابسامان عراق و عقب افتادن چند ماه حقوق پدرش و نیز وضعیت بد اقتصادی خانواده خود می‌گفت؛کسی که از او فیلم می‌گرفت سؤال کرد چاره چیست؟ و آن جوان کرد اسلحه‌ای بیرون آورد و خودکشی کرد و چاره را در خودکشی دید و بنده را دچار تأثر فراوان نمود.

در واکنش به پیاده روی شخصی برای حمایت از چند توله سگی که مادرشان کشته شده بود/ چرا کسی برای هزاران کودک افغان، سوری، عراقی، یمنی و …که پدران و مادرانشان را در جنگهای ناعادلانه از دست داده اند، پیاده روی نمی کند!؟

 ماموستا قادری در ادامه به مطلب سایت‌ها در خصوص فردی که از مریوان پیاده به‌ قصد درد دل با توله‌ سگ‌هایی که مادرشان را در ثلاث باباجانی از دست‌ داده‌اند به راه افتاده بود اشاره کردند و گفتند: چندی پیش فردی که خود را طرفدار محیط‌زیست می‌داند،از مریوان با پای پیاده به هورامان و سپس به پاوه آمده و از طرف دوستداران محیط‌ زیست و حیات‌وحش مورد استقبال قرار گرفت و سپس راهی ثلاث باباجانی شد تا از توله‌ سگ‌هایی که مادرشان توسط مردم کشته شده بود اعلام حمایت کند.

وی افزودند: با حسابی ساده در افغانستان،عراق،سوریه و یمن بالغ‌ بر ۱۴ میلیون انسان مظلوم،به دست بی عدالتی در به‌ در شده‌ و میلیونها طفل ، پدران و مادران خود را از دست داده و روزانه زنان و بچه های زیادی به خاک و خون کشیده می شوند ، معهذا کمتر به آن‌ها توجه می شود و احدی با آنان درد دل نکرده و کسی هم به خاطر آن‌ها پیاده‌روی نمی‌کند.

مردم عراق بعد از شر صدام، گرفتار شر داعش شده اند

 خطیب جمعه پاوه در پایان سخنان خود به جنگ موصل نیز اشاره کردند و گفتند: در طول ۳۲ روز گذشته احدی از زنانی که از موصل خارج‌ شده‌اند بدون روسری نبوده‌اند؛هرچند احزاب علمانی داعش را مسبب روسری زنان و ریش مردان می‌دانند،اما زنانی که به مناطق کردنشین و عرب نشین آمده و از داعش نجات‌یافته اند‌،با وجود آزادی از دست داعش حاضر نیستند روسری را کنار بگذارند،این امر نشانه تدین آنهاست.

 ایشان افزودند: مردم عراق از هر مذهب و قومی که باشند،مردمی اهل تدین و خداپرست بوده اند،اما متأسفانه امروز بعداز شر صدام،گرفتار شر داعش شده اند.

تاریخ انتشار مطلب:۱۳۹۵/۰۸/۲۹ - ۲۲:۰۲
نویسنده : ناشناس
تاریخ : 30 آبان 1395
ساعت : 09:19:41

درود برشرف وغیرت ماموستا قادری


کانال تلگرام دشت حر کمک به کودکان سرطانی تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب